Witam, bardzo mi się podobają mieszkania w stylu skandynawskim, chcemy zrobić remont pokoju dziennego, jest to pokój o wymiarach 4mx5 m, z tym że minus 2,5 m x0,8 m jest to "wcięcie " łazienki . Prawie cały pokój wyłożony jest znienawidzoną przeze mnie boazerią , nie możemy na razie jej całkiem usunąć i postanowiłam ja przemalować na jasny kolor Jednowarstwową farbą transparentną np Bloom [www.leroymerlin.pl a>] na jednej ścianie , tej krótkiej (2,5 m ) od łazienki jest stara tapeta i tutaj mam problem , bo nie wiem czy tez przykleić jakąś tapetę która bedzie pasowała do tego stylu skandynawskiego czy pomalowac po prostu tak samo jak sufit czy jakimś innym kolorem. Proszę o poradę co zrobić z tą ścianką żeby fajnie pasowała do reszty. Pozdrawiam 
Na pewno nie wykładaj ścian , które są bez boazerii tapetą ... podkreśl biel boazerii jakimś troszkę ciemniejszym kolorem , szaroniebieski , szarobeż , szarość . Najlepiej by było gdybyś wrzuciła jakieś zdjęcie
a tu mała inspiracja tak na szybko z kolorem do boazerii : )
129 stron aranżacji, produktów i porad.
Oferta ważna od 21.03 - 24.06.2012
Zamów gazetkę i newsletter
Oceń naszą stronę O firmie Praca Dostawcy Biuro prasowe Zastrzeżenia prawne Polityka prywatności Mapa strony Kontakt
© 2012 Leroy Merlin
Szybki komentarz: